Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnesförlust på eget begär

jag låter dina ord
 m ö g l a
så dom blir
luddiga
och
oigenkännbara

jag lägger ditt minne
på ett säkert ställe
du vet;
så säkert
att jag inte minns vart

jag sparar på känslor
inte för din skull
utan för att föstå;
att bitterhet
inte lönar sig

 




Fri vers av ia VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-18 17:42



Bookmark and Share


  ramsesII
ända in i kaklet...välskrivit och fängslande ord som skär genom luften.../
2009-04-19

    Nattviol
gaah!
så rätt in i mig
gick orden
och bitter.. nooo way
vem faan tjänar på det?
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP