Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VårDepression & SorgeZon





Nu är det vårdepression
Nu är det vårdepression
Nu är det vårdepression

Nu är jag en annan person

Nu odlar jag mitt skägg
Tills den blommar den hägg
Nu är jag i den berömda vägg
& jag odlar mitt jävla skägg

Snälla säj ingenting
Bespara mej dessa sting
Ge dej iväg nånstans bortikring

Låt mej bara få rimma
Här i min dimma
Vill jag simma

För nu är det depression
För nu är det depression
& jag är en annan person

Gör mej inte illa
Bara håll mej stilla
Jag vill inte grilla

Årsdan av min svågers suicid
På sorgens hav min själ är på glid
När ska vi äntligen få nån frid

Mellan hägg & syrén
Brukar Johan Hallgren
krypa ur sin grotta av sten

Visst du kan kalla mej egocentrisk
Men jag är faktiskt ganska frisk
OK... vi grillar men då får det bli fisk 

Nu dricker jag några öl
Så jag kommer på rätt köl
Sen brister jag ut i ett bröl

Du är min kvinna & jag är din man!
Men var är vår kärlek den som en gång brann?
Kom min älskade... min ömhet lever ännu sann

Jag älskar fast jag är i depression
Jag vet... jag är en annan person
Kom räck mej din hand i min sorgezon.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-04-18 19:07



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Gillar
mvh ak
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP