Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tulsa. för fullkornsfiktion och en famn.

 

& tulsa, det är vår

kan du inte komma hit & lägga dig här
med ditt försiktiga hår & dina judiska ringar

himlen är en söndertuggad pennspets
& jag skulle vilja skriva som om livet vore

för fullkornsfiktion & din dödgrävarfamn


kom hit & dela något med mig,
lite drömmar & irländskt hemkört
för all fuktighets vackra dagar

jag vet att jag aldrig var mer
än ett par beiga chinos
bland ett gäng svartklädda japaner
med kamera & tjatter

men jag är trasigt tyst
& med dig gör det inget


ensam är inte stark
ensam är mer än själv

&
du kan få höra
den svåraste lögnen
jag någonsin format
med handen mot ett kön

den ackustiska matematiken
ligger naken ännu



tulsa, det är vår
kom hit med dina ringar & kaddish

forma dina läppar
kring mitt bleka skratt
& jag ska skriva ut dig
som fullkornsfiktion i ett
jag-tycker-om-dig-format




Fri vers av Blod, Snått & Juling
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-18 19:43



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Åh vafan jag tuggar muffins och sörplar, klickar blickar och vem i helvete kan motstå det här, Tulsa. Jo tjena, ska re va lite kaffeblask och en tussilago, annars skiter vi i det och sliter fram skrivamaskinen, en flarra Whiskyhusky och diktera du jag kan knattra. Åh helvete vad underbart. Hemkört och lite lögner. Ljug mig full säger jag bara . Who- aaaaaaaaaah!
2009-05-03

    resilient
De sista sju raderna är geniala. En fullständig dikt i sig själv.
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling