Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fel

 

likgiltigt sprängfylld
plågsamt urholkad
nästintill

död

och ändå tror ni
att allt är bra

 




Fri vers av linneajehn
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-18 21:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kort, koncis o tillika snärtig text
den tilltalar 'trots allt'
trenne sidensjalar förtjänar den
2009-04-18

  Frökenfanny
Kort men så jävla bra.
Ibland undrar man hur jävla blinda folk kan vara som inte ser.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn