Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han såg på världen

ur ett annat perspektiv
han

låg på torget




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 09:34



Bookmark and Share


    resilient
det behövs inte fler ord. Bra
2009-04-30

  Louise. J
Jag bara älskar den här!
2009-04-21

  lodjuret/seglare VIP
den här bistra aningen fick mig att falla i skratt trots den verkligheten blir en möjligt mer vanlig syn i dessa tider då flaskan och utelivet syns locka alltmera
2009-04-19

  peter markurth
bra
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP