Foto Ulla " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Som aldrig dör

 

ännu andas jag

luften som var din

mitt syre är

din utandningsluft

 

ännu lever du

i min kärlek som var vår

i mitt hjärta för alltid

i mitt blodomlopp

 

ännu en liten stund

kvar på jorden

ännu en liten stund

för våra minnen 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2009-04-19 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker minnesruna-mycket finstämd!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP