Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återfunnen i ett gammalt skrivblock, troligtvis från 2007.


Färgflimmer

Minns du
hur det grävde sig in
under huden
kravlade som maskar
strypte tillförseln av liv

Minns du
hur du brukade säga
att du kände dig våldtagen
när de krävde din kropp
fick blodet att stanna
och du skrek

Minns du
när replikerna tog slut
och du inte längre visste
hur du skulle fortsätta
att skratta

Minns du
när du kröp under sängen
bland dammråttorna
och grät som mot
en axel
och bad om räddning
som om inget annat fanns
så du fortsatte att andas
med maskar
under huden tusentals
krävde din kropp
och du skrek

medan du andades
med maskar
under huden tusentals




Fri vers av Agnieszka
Läst 391 gånger
Publicerad 2009-04-19 14:22



Bookmark and Share


  blaite
Ack så j-a bra skrivet..du lyfter fram och bjuder på sånt andra bara tänker..grymt
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka