Foto Ulla 

haikuform

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla 

haikuform




C´est la vie

 

skeendets insikt

öppnar dörren till nuet

kanske till glädjen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-04-19 16:07



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Enkelt...o därmed ibland så svårt att inse!
2009-04-19

    ej medlem längre
Förtätad visdom-fint!
2009-04-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst så kan
det i livet vara
bara följa med vem
vet vad, som väntar
kanske det mest
underbara...
Talande skrivet!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP