Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom så förlustar vi oss lite

Jag önskar att vi ska vara visa
och se längre än igår

jag vill bära hoppets krona,
bli guidad av änglars vandringsstav

jag vill hålla upp min själ
ovanför det låga och fula

jag vill kyssa mina skuggor adjö
för de gör mig förvirrad

jag önskar att du ska se
mina inre symbolers betydelse
och att livet ska vara lite snällt


jag ber om amore,
tillitens vin
lustens nyfikenhet


och att jag ska få grace
format ur kärl
från det himmelska


jag vill kunna sjunga
isn´t it romantic
med Rod Stewart och le


allt jag missade vill jag inte
ha boende i bitterhet


väck mig så älskade
när solen når in på din inglasade balkong
så dricker vi morgonkaffe
och förlustar oss...




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 240 gånger
Publicerad 2009-04-19 16:28



Bookmark and Share


  C.Källner
Tänk att lite godhet och kärleksfullhet kan låta så enkelt som här
2009-04-19

  Stefan Höglund
Fint vänligt hummanistisk dikt med en positiv avslutning.
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*