Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av någon som undrade om hur det skulle varit om man varit någon annan än den man är....ler


Tänk om jag var en kyss

HAHA...
Tänk om jag varit en kyss...

en varm våt liderlig kyss
där all längtan bodde
där alla mina sanningar blandats
med din saliv

tänk dig
jag en kyss
utan att förråda
utan att misslyckas
utan att vilja mindre efteråt

haha...
men kanske ändå skön
då jag alltid är vilsen,
och min tunga kanske skulle
virvla runt då
och göra gott
ge ett leende på dina läppar


som minne.




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*