Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torsdagssorgen


du får väl härda ut, sa hon
den kloka
när jag kom med trasigkänsla i hela kroppen
och sa

det gör ont

du får väl härda ut, sa hon
och jag tror att hon log

då är det väl som det ska
tänkte allt i mig som kan tänka

då är det väl som det kan vara
kände allt i mig som kan känna

utanför, på gatan
aprilsol och guppande
fåglar i Pålsundet
torsdag




Övriga genrer av Hans VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2009-04-19 19:10



Bookmark and Share


    eventualiteter
torsdagssorg.

det låter flyktigt och grått och fel och jag gillar det. som satan.
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans VIP