Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne




Minns som om det vore igår


sitter på tåget


telefonen ringer


slutar att andas


en kort sekund


det är försent


livet är slut


hinner aldrig ta farväl


mamma


Förlåt




Övriga genrer av JessicaB
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-19 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt Jessica-och vackert,blir rörd och det är inte många som kan framkalla denna känsla hos mig!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

JessicaB
JessicaB