Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta kanske är en text från en låt som jag har hört. Men jag får samma känsla som sångaren när jag hör den, därför skriver jag den. För de som vill veta så är det Tina Turner med The Best.


Mitt hjärta är hos dig

Mitt hjärta brinner, kom till mig jag behöver dig.
Kom till mig, jag behöver dig.
Ge mig allt jag behöver.
Ge mig livstid av löften och ett liv av drömmar med dig.
Detta kan inte vara fel.
Ta mitt hjärta och ge det styrka.
Du är det bästa, det bästa i mitt liv.
Du är bättre än någon annan.
Än någon som jag har träffat.
Jag är fast för ditt hjärta, det är mitt mål.
Med tanken på ditt hjärta så ser jag början av dagen
och slutet av natten.
När jag ser in i dina ögon blir jag fången.
Bara jag tänker på dig så finns det inget bättre ställe.
Du är det bästa i mitt liv, jag är fast i ditt hjärta.
Varje gång jag är ifrån dig,
så tappar jag fattningen om mitt liv.
När du går iväg så tar du med mitt hjärta,
min själ är hos dig.
Du är det bästa, du har mitt hjärta.
Jag är hellre någon annan än att vara så olyckligt kär i dig.
Men utan min kärlek till dig så är jag ingen.




Fri vers av fast i hans nät
Läst 608 gånger
Publicerad 2009-04-19 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät