Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Edvins leende

Ditt första leende letar sig fram över babymjuk hud
En liten mun trevar

Något obekant söker sin form.
Blygt.
Tittar bort.
Dyker upp igen. Oj - vilken känsla är det här? Vågar man lita på den?

Dragningen i munnen så omärkbar när jag smeker din kind
Läppar spricker över några veckor upp mer och mer i ett
smil med accompanjerande babyljud.






Övriga genrer av SportPoeten.
Läst 338 gånger
Publicerad 2009-04-19 21:49



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Rart - känner det mjuka
2009-04-19

  wayward - taiga
härligt :D att se dig här igen,
edvin, han verkar va en skön kille!
2009-04-19

    ej medlem längre
Vackert, genuint..
Träffar precis där den ska och ett leende faller på mina läppar.
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

SportPoeten.
SportPoeten.