Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apelsin med q

kära kärlek

du vet hur mycket jag
saknar dig för på den
senaste tiden har
mina närmaste vänner varit
ångest och desperate housewives, men
jag är trött på tv dygnet
runt

jag trodde att du skulle vara
här förra veckan för jag
fick den gamla mysiga
känslan igen men
nej

kära älskade
kärlek
min gamla bästa vän

kan inte du bara slå
en signal så snabbt du
är i stan för jag skulle
gärna vilja ta ett snack
med dig

jag har desperata behov av en
kär lek




Övriga genrer av greajt
Läst 547 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-19 22:42



Bookmark and Share


  Gregor Samsa
åå. fuck
känner igen mig.
svinbra!
2009-06-21

    vemod
ååh känner igen känslan av hur tomt det är när man inte är kär, hur man bara vill vara sådär pirrig och hångelsugen
2009-04-20

  elliinna
uuuunderbar :)
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt