Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har känt varandra länge, du och jag

Vet du vem jag är?
för jag känner inte dig
ändå står du här
och stryker hårslingorna
ur mitt ansikte

Känner du mig då?
jag har ju sett dig,
då och då,
på busshållplatsen
men du har aldrig blickat åt mitt håll

Är jag inte osynlig längre?
kan jag bli träffad
av regndropparna,
eller faller de bara igenom
fortfarande

Är regnbågen fortfarande svartvit?
eller har färgerna återvänt,
nu när du står här framför mig
och stryker regnet
ur mitt ansikte

Vet du vem jag är?
för jag vet vem du är
jag har kännt dig länge
i minna drömmar
och nu står du här
och stryker sorger
ur mitt hjärta


Vill du bli min?
Du som vet vem jag är...




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 542 gånger
Publicerad 2009-04-19 23:30



Bookmark and Share


  Rockalex
Riktigt fin

berörande
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob