Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återfunnen i ett gammalt skrivblock, troligtvis från 2007.


En sekund i perfektion


Det var min dröm
om förstörelse
det perfekta avskalandet
av livet
innan allt bara slutar
ögonblicket
då det brinner
utan hetta
men som ändå äter
mitt syre
och jag låter den
för att känna hur marken
sjunker i det enda
ögonblicket
då gnisslandet sträcker sig
i utdragen tystnad
när jag skrapar
mina sneda knän
och stegen vänder
äntligen i just det
ögonblicket




Fri vers av Agnieszka
Läst 429 gånger
Publicerad 2009-04-20 08:50



Bookmark and Share


  blaite
Fan så bra..mina sneda knän..
2009-04-20

  blaite
Är det sekunder innan ond bråd död..fint skrivet..
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka