Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Framtid på väg

 

nattsömnen så ovanligt god

uppvaknandet så ovanligt bra

en dröm

en ljus dröm

stannade kvar hos mig

 

vetskapen om en framtid som är på väg




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-04-20 09:50



Bookmark and Share


  Regular
härligt skriven med mycket hopp
2009-04-20

  Eva Langrath VIP
Hopp

Eva
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP