Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikuform


Spökskriverier

 

har det undgått dig

att här finns spökskrivare

så vet du det nu




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2009-04-20 10:59



Bookmark and Share


  * Ammi *
har inte undgått mig, kan ge flera ex
kram
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP