Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är Gustaf Fröding som har skrivit den första strofen.....




Strunt är strunt

 

strunt är strunt

och snus är snus - om än i gyllne dosor

men rosor i ett sprucket krus

är ändå alltid rosor

 

orden kommer för mig

där jag går bland vårblommorna

med insikter

med klarheter

med visshet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2009-04-20 11:23



Bookmark and Share


  Gunnar Norrman
Det är nog Anna Maria Lenngren eller Kjellgren, som skrev de där raderna. Och det var cirka 250 år sedan....
2009-04-20

  Therés
har du diktat följande rader?

"strunt är strunt

och snus är snus - om än i gyllne dosor

men rosor i ett sprucket krus

är ändå alltid rosor"

I så fall...imponerande!
2009-04-20

  Stefan Höglund
Fint där fick vi lite Karin Boye.
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP