Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är en vän

Vänner

Vad är en vän?


En som alltid ställer upp?

En som kan behålla hemligheter?

Den som man kan skratta med?



Ja, jo visst...bra...bra...mycket bra!



Vi har nog rätt många krav på en vän tror jag

Men för mig är en vän någon som verkligen bryr sig...
...på riktigt...en som inte bara snackar alltså

En som ärligt, faktiskt älskar just mig som vän och människa


Jag ÄR och HAR världens bästa vän
önskar alla fick ha det så




Fri vers av Therés
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-04-20 11:47



Bookmark and Share


  arja savela
ibland känner jag att nära vänner står närmare än släkten.inom släkten är det ofta konflikter som man slipper älta med sina vanner.man kan älta men då väljer man själv.också viktigt: svallra inte
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!