Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig naken!




Vågar du älska med mig?

Vågar jag ge allt åt dig

Vågar du klä dig naken och visa mig allt?

Vågar jag visa mig för dig?

Kanske blir du rädd, kanske blyg

Kanske blir jag rädd, kanske blyg

För mig ,för dig


Du kom, du tog, du segrade

Jag kom, jag tog, jag segrade

Där på klippors brädd

I månens sken

Vi ristade in våra kroppars namn i sten.








Fri vers av Silverstjärnan
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-20 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gemensam seger. Vackert. Kärleken som flödar efter den inledande rädslan och blygseln och sedan ristas in i sten. Skön känsla i den här texten när två älskande människor ger varandra precis Allt.
2009-05-15

  blaite
oj oj oj så vackert...
2009-04-30

    ej medlem längre
vackert!
2009-04-20

  Sturesdotter
Åh...fin!
2009-04-20

  samri
mycket vacker
2009-04-20

  Staffan Welroos VIP
jävligt snyggt! väl poetat!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan