Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

Mitt liv är mitt liv
Mitt liv är inte ditt liv

Så var tyst!

Säg inte vad du tycker jag borde göra
Jag vill inte höra

Mitt liv är bra
Så länge jag slipper lyssna på dig...
...när du säger motsatsen...



Mitt liv är det liv som jag vill ha
Jag trivs med mitt liv

Trivs du inte med ditt?

Mitt liv är mitt
Så försök inte förstöra

Mitt liv




Fri vers av Therés
Läst 268 gånger
Publicerad 2009-04-20 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!