Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga jag och en lycklig fågel

Solen och värmen är äntligen tillbaka
Jag ser en lycklig fågel flyga högt i skyn

Eller...flyger den kanske precis som vanligt...
....och det är bara jag som tycker att den är så otroligt lycklig, för
att jag själv är så lycklig över att vintern nu har fått ge med sig och
läman platsen till våren



Tror i alla fall att den är lycklig...det ser så ut...




Fri vers av Therés
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-20 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!