Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt från min blogg


Tolerans zero



Tolerans noll
när du sakta
projicerar ditt
illamående
på mig.

Tolerans oändligt
när du bestiger
min kropp.

Ofta spyr du
galla över mig
i tropic liknande
regn.

Jämt entrar du
min själ i svart
latex dräkt.

Tolerans minus
tio när du öppnar
käften och öser
galla över mig.

Tolerans acceptabel
när du blinkar åt
mig och jag förstår
din sugenhet.

Ofta skriker du
och gestikulerar
som värsta
psychot.

Jämt drar du in
mig på offentliga
platser och kör
livet ur mig.

Tolerans zero
när du backar bilen
över min skalle.

Tolerans sjutton
när du laptop
dansar endast
för mig.

Ofta tar du stadsjeepen
och det gör så
jävla ont.

Jämt låter du
disco kulan snurra
din närvaro ger
utslag på Richster
skalan.




Fri vers av blaite
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-20 13:26



Bookmark and Share


  Rachel Roth
det låter som en sannerligen mångfasetterad relation.
Gillar ditt sätt att gestalta det hela!
2009-04-24

  Suzy med punkterna
Tjusigt värre
2009-04-23

  CJ
wow!!!
2009-04-21

  Epione VIP
Sista strofen är underbar..
Applåder och bokmärke för känslan och leendet
2009-04-21

  Epione VIP
Jämt, ofta,tolerans
Snyggt skrivet.
Det är inte lätta att vara den som tar emot,
står emot, lutar sig emot.
Oh ooo dessa män som är så lätta påverka.
Gillar
2009-04-21

    Calin
Japp, den sällas till bokmärkena..
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite