Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikuform


Shame on you

 

 

ur lögner kommer

skammen som föder skulden

om man kan se klart




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-04-20 13:34



Bookmark and Share


  Njord
Bra tänkt om än även inte alltid nödvändigvis sant.
Man måste få ljuga lite ibland. Om inte annat för sig själv som tröst
2009-04-21

  Ilona _L
Applåder o visslingar!
2009-04-20

    ej medlem längre
Såvida man inte är sociopat!
2009-04-20

  blaite
Kort och slående bra för de som tar åt sig av det..kanon ord väl behövda
2009-04-20

    sunnanvind
Den var bra! Applåder!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP