Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens svajande träd

Hon står ihopsjunken i den bodiga klänningen
Ser ut över skogen svajande träd
Hon fallaer ihop med knutna nävar
Framför skogen svajande träd
Hon skriker ut högt
Skogens svajande träd svarar med ett eko
Hon börjar sedan gråta
Mot skogens svajande träd
Hon sliter i den blodga klänningen
Och kastar den mot skogens svajande träd
Hon sätter sig hopplöst på marken
Framför skogens svajande träd




Fri vers av Erev
Läst 585 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-20 15:18



Bookmark and Share


  Noomi Henning
jätte vackert skrivet,men sorglig också <3
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev