Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand genom en seger

Vi gick hand i hand
genom en seger
både jag och du behövde

Att vara nära botten,
gräva sin grop och
ta sig upp stärkt
är få förunnat

Du har tagit mig
en bit på vägen
med ditt leende




Fri vers av Andreas Sjöström
Läst 703 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-20 23:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det vilar
med orden
en ro dina rader
är det den
du vill finna?
2009-04-26

  Bibbi VIP
Ord som griper tag.
Applåd!
2009-04-25

  Miss Mod
Det verkar som om Din grop, tillhör det bättre!!!
2009-04-24

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar
Jag ler när jag läser den sista raden
2009-04-24

  Tina-sol
förstår att den här texten ligger på "mest läsvärda". Finstämd, men ändå stark som en knuten näve höjd mot skyn.
2009-04-24

    Tea Alex
Sista var riktigt söt. Sista stycket. :)
2009-04-23

  durr
Åh du skriver enkelt fint o poetiskt och starkt och äkta
2009-04-22

  Troll ॐ
vackert!
2009-04-21

  Betlehemsstjärnan VIP
Innerlig, enkel, men ack så underbart vacker. Applåder i massor!!/B
2009-04-21

  Silverstjärnan
Ljuvligt skriven. applåd
2009-04-21

  L Patrik W Johansson VIP
du förstår mycket du, ännu en livssanning

många letar nog på de där groparna ibland med flit, men ibland är det ofrivilligt, för att landa och bygga upp sig själv igen

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-20

  CJ
Mycket ljuvlig! BRAVO!
2009-04-20

  Sturesdotter
Vilken hyllning! Mycket ljuvlig!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström