Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja så kan det gå i dessa tider...tyvärr


PisseNisse och hans lärljungar

PisseNisse han ljög tills näsan blev blå
hans trogna lärjungar snällt hörde på

En handplockad skara han själv hade valt
de klentrogna stackars som falskbete svalt

för nånting som dömdes på förhand gå snett
han fick dem att krypa i sitt anletes svett

han står mitt i bland dem och slår på sitt bröst
för att pissa på den som törs höja sin röst

men risken är liten att nån säger stopp
och att han nånsin behöver blotta sin snopp

för den som trots allt vinner när dagen är slut
är den som är brunast runtomkring sin trut....





Fri vers av ospray
Läst 473 gånger
Publicerad 2009-04-21 07:45



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Brun runt truten, det låter äckligt!!:)
2009-04-21

  Stefan Höglund
Det är inte onda ledare som är problemet, utan svannsen.
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray