Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner mig trots allt positiv idag

För på mitt skitiga golv
där dansar lyckliga dammråttor
tillsammans med vårystra solkatter




Övriga genrer av ospray
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-21 08:35



Bookmark and Share


  Millner VIP
Smart att vända et till nåt bra!
2013-09-07

  desperado
Härlig vändning av det negativa till positivt! Jag gillar den!
2009-04-23

    Maria Malm
Gott att någon är lycklig och yster mitt i skiten!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray