Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförklaring






Känner du mig andas i din nacke?

Jag känner dig

så nära

Ibland glömmer jag bort hur skönt det känns

så lägg dig och andas igen



Du har tvåtusen rädslor, jag har tvåtusen till

och de fäller oss ständigt till marken

men själv kan jag inte falla så djupt

när jag känner din andning i nacken











Fri vers av sorgsen
Läst 479 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-04-28 16:30



Bookmark and Share


  peter markurth
sött
2009-04-29

  AnnKrstd
mm det här var fint och mycket känsla i...gillar särskilt det där med tvåtusen rädslor och att diktjaget inte kan falla så djupt..
en kärleksförklaring...ja absolut
2009-04-29

  Annine
Väldigt fin
2009-04-29

    ej medlem längre
precis så, sötnos. precis så.

och Roger har rätt. det Är en mänsklig rättighet att sova sked!
2009-04-29

  Elisabeth VIP
Tycker om hur du använder orden: Fint, lugnt och kärleksfullt.
2009-04-29

  Roger VIP
Någon sa en gång att det är en mänsklig rättighet att sova sked... Fint beskrivet
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen