Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då förutan kärlek

Stranden
som aldrig sköljs
av smekande vågor.

Musslan
som aldrig ger
sin skimrande pärla.

Sången
som aldrig når
ett lyssnande hjärta.

Saknaden.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-21 10:32

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berörande.
2009-04-30

    ej medlem längre
Poetiskt skrivet om saknad.
2009-04-24

    Madeleine Ågren (Maduska)
Om det ofullbordade. Fantastisk!
2009-04-21

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker, väl balanserad dikt
2009-04-21

  Rachel Roth
vilken fin text som saknaden! Tack!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP