Varma tankar till mina kära vänner . . .

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma tankar till mina kära vänner . . .




Var rädd om dig

 

var rädd om dig

låt dina gränser skydda dig

var rädd om ditt skydd

det är bara du själv

som kan finna det

 

var rädd om dig

undvik fanatism

hjärntvätt säger en del

var rädd om det

som är du som har

 

blivit just du . . . 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-04-21 16:03



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja var rädd om dig vännen
en mycket fin text denna, vi är ju alla unika och det ska vi verkligen vara rädd om .. inte låta oss hjärntvättas eller övertalas till sånt vi eg inte vill
kram min vän
2009-04-21

  Ezmeralda VIP
Jag känner förtröstan och en stark längtan när jag ser
denna underbara bild.
Texten är fin och man tiktigt känner "allt som är viktigt för oss människor".
Läste om dig i ÅR det är bra att tala om sorgen och döden.
Kram Ulla!
2009-04-21

  Hans Christian
Så sant så! Mycket fint skrivet.
2009-04-21

  Ilona _L
Mmmm... det gäller att hitta sina egna gränser... HIT men inte längre!
2009-04-21

  Eaglemountains VIP
Respekt .....
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP