Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordet respekt börjar bli väldigt slitet - men är det inte vad allt handlar om


Utan förkörsrätt

 

lite kunskap i semantik

kan räta ut frågetecken

kan rädda ordens

djupare innebörd

 

men utan vilja

till samförstånd

utan tolerans

hjälper ingenting

 

insikt om att ingen

har förkörsrätt

är en bra början




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-04-21 19:04



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Bra skrivet!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP