Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa Dag

Likväll som den fattiga bonden kämpar för att hålla sin familj vid liv.

Kämpar den rika prinsen för att inte visa sig svag.

Ty båda är svårt sårade på insidan.

Ty deras hjärtan blöder av vedmod.

Så kämpar dom presis som jag..

För att se en ny morgondag.

 

 

 

~När vi ser in i solnedgången...Så ser vi allt vi kämpat för sedan tidens begyn...Och det påminner oss..at svaret kanshe finns i en ny morgondag~




Fri vers av Himuro
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-21 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro