Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikuform


Varudeklaration

 

se ej på skylten

innehållet kan vara

något helt annat




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2009-04-22 12:24



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ja man lever farligt!
2009-04-22

  erkki
Absolut, och du känner inte alla smakbrytningar med en gång!
2009-04-22

  LassO
som fel etikett på konservburken ;=)
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP