Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åtrå, som jag saknar, som jag behöver


jag kunde ha hört ditt hjärta gallopera

du kunde ha släppt ut det där ljudet
ljudet som betyder att du tycker om vad jag gör
du kunde ha lett men det kunde ha gått över
till njutning med slutna ögon

mina fingrar kunde ha dragits genom ditt hår
och du kunde ha fått rysningar som
dundrar ned för din ryggrad
din hand kunde ha lagts på mitt huvud

du kunde ha tittat mig i ögonen
och med tystnad sjungit alla dina känslor
i kyssen som vi båda visste var på väg
du kunde ha andats in precis innan

du kunde ha stönat i min mun
och fyllt mig med bekräftelse
om att det jag gör är precis rätt
och precis det du behöver

du kunde ha svettats
och knutit handen i täcket
skrikit ut mitt namn i natten
du kunde ha exploderat under mig

du kunde he lett mot mig med glansiga ögon
och sagt att det var det vackraste du varit med om
du kunde ha tryckt mitt huvud mot ditt bröst
jag kunde ha hört ditt hjärta gallopera




Fri vers av Sandman
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-04-22 14:41



Bookmark and Share


  Blue-star
Vackert...
2009-10-12

  kärleks ängel
så innerlige vacker!!!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Sandman