Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag ser på dig!!


Infånga av din blick”

Du fängslade mig i din blick,

Så fort vi rusade bara blickar.

Jag är din, det vet du.

Himmel är mitt vittne, till min förälskelse.

Du är min befallning.

 




Övriga genrer av CJ
Läst 528 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-22 17:15



Bookmark and Share


  ramsesII
ögonen och kontakten mellan fyra ögon är källan till passion.
Tack för god läsning. Gillar att du skriver med ditt hjärta och med sådan ärlighet.../
2009-05-17

    Johnjohn
så underbart vackert och berörande .....*applåd
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ