Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor..


"hjälp"


Hjälp eller ge upp?
Vilken ska jag utse?
”Varför är mina stigar så mörka att gå i. hur ska jag avklarat alla hinder utan att ge upp?




Övriga genrer av CJ
Läst 559 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-04-22 17:50



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja, hur ska man? genom att vara sann mot sig själv som människa och inse att andra kan vara lika sanna mot dig, det är en bra början, dessutom
rubriken är den bästa hjälpen.
2011-10-15

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är det som är en stor del av livsfrågan
å andra sidan finns meningen i livet i att leva det
2009-09-06

  ramsesII
the secret, cj, är svaret! Tala tro och se det ske.

Vänligen
M
2009-05-17

  kissmequick
håller med blaite..
sträck ut handen
och någon kommer att ta den
till sig.. för att hjälpa
och bli hjälpt..
styrkan kommer alltid
från motsatta håll..

bra skrivet!
2009-05-04

  Suzy med punkterna
Uttala hjälpen högt
2009-04-23

  blaite
Utse hjälp om du törs sträcka ut handen..
2009-04-22

  Roula O
man ska aldrig ge upp...man får helt enkelt ha tålamod och hoppas på bättre tider...
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ