Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sjunger dina sånger

Jag klingar med min lilla cymbal
en liten sak
som kallar in dig
till
att vilja älska mig

jag skriver med mina tangenter
i hopp om
att du ska läsa
inne i skriften
i dess själ


jag sjunger dina sånger
i hopp om
att du ska förstå
min enhetslängtan med dig


jag älskar dina färger
lila och grönt
just för
att det känns så skönt


och som en liten darrig fjärilsvinge
när den landar på en blomma
blir min huds saknad
efter dina varma trygga händer


över mig...

och även om du sa nej
skulle jag sitta vid din dörr
vänta
och hoppas du trots allt
skulle ta in mig igen




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-22 17:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En parantes i det hela så

denna texten är bra och man kan lätt ta sig till dess rader


att färdas med ord in i längtan och kunna ta in den andres själ
2009-04-23

  Cosmic Johanna
Mycket fin dikt om kärlekslängtan även om det finns stänk av sårbarhet i denna längtan.
2009-04-23

  Suzy med punkterna
Full av längtan. Fint
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*