Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sån blev jag... en underlig prick...


De blir bara fler och fler....

Jag går in i mörka rum
alldeles självmant
utan skor
utan rädsla för krossat glas

jag håller ingen fördolt
och om jag skulle det
är det för att jag blir för glad


jag räknar regndroppar
på grå fönsterbleck
och skakar hand med främlingar


jag sitter med handen under hakan
och undrar om jag är riktigt klok
kanske är jag en vilsen tok


men vad gör det
jag kommer ändå alltid försöka
nå upp
kunna krypa ner
älska mer
och mer
och ännu mer


och de blir fler
de som jag tar in
i mina öppna rum




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 234 gånger
Publicerad 2009-04-22 18:10



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En mycket stark dikt med plats för egna tankar och fantasi mellan raderna.

En sårbar och naken dikt också som berör,

och jag kan referera till den del.

Man blir absolut sårbar av att älska och vara öppen.

men det borde ses som en styrka av att kunna med konstycket

att våga älska.

Applåder för en dikt som berör.
2009-04-23

  Suzy med punkterna
Väljer att tolka detta positivt men det skulle förstås kunnavar tvärtom också.
Öppet och naket skrivet.
2009-04-22

    ej medlem längre
Riktigt bra skrivet, målande metaforer
att tolka om man så vill,
fastnade direkt för det första stycket
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*