Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skimrande var dina ögon

så varma och heta

din famn så ljuvligt lockande

du viskade ömma ord i mitt öra

ord om kärlek och lusta

ord om lycka


vi gav oss åt varandra

kunde inte få nog

kunde inte låta bli

jag bet dig lekfullt i nacken

kanske lite hårt

kände ditt varma blod

läppjade på livet


kände inom mig

att natten skulle bli givande








Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-22 18:26



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart vackert och kärleksfullt
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP