Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tveksamhet och fan ihelvete. utkastad dynga råa hål.


Jag ska måla Augusti på en filt

Du är decimeter från
att jag ger mitt hjärta rakt ut
till dig
säga att jag älskar dig
men du sitter fast skallen
på mig
inte hela vägen ut
ur käften

För jag föll för dig
när din käft tutade upptaget
innan namnet fastnat
som en tatuering
på hjärnbalken

Ska måla augusti på en filt
kyssa mig full i ögononen
utan kulör för färgseéndet
hångla mig dyngrak
på dina jävla läppar
utan mått för fuktigheten
däcka ensam vid Löfta å
där ögon målar december
i strömmarna

Du är decimeter från
att jag ger mitt hjärta rakt ut
till dig
men du sitter fast i skallen
på mig
inte hela vägen ut
ur käften

Vi är mil från varandra ikväll
men det går alltid åt helvete
med ragg från Idalafyllor
så min första nyktra kyss
kanske blir den sista,
igen.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 455 gånger
Publicerad 2009-04-22 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg