Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt...



Jag är på flykt

i skilda drömmar..

Jag går i fotspår

ingen gått.

jag är



på flykt...




Fri vers av Spir@
Läst 258 gånger
Publicerad 2009-04-22 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@