Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår...

Vi vandrade samma vägar för längesedan.

Vi hade samma mål.

Vi drömde samma drömmar.

Vi var inte alltid ense men när vi vandrade åt olika håll,
mot nya mål och drömmar.

Då var vi vänner.



Igår.




Fri vers av Spir@
Läst 255 gånger
Publicerad 2009-04-23 00:20



Bookmark and Share


  blaite
Vilken skillnad det kan vara på idag och igår..
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@