Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt

Så jävla svårt att fånga

det

som får dig att vilja


fortsätta

som

förut



Så jävla svårt att hitta

det

som får dig att känna


det

lilla

igen


Så jävla svårt att lyckas

med

det som får dig vidare

till

oss

två




Fri vers av Spir@
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-04-23 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@