Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~två~



Mörkt mörkt rött

flyter
darrande
kropp

Stönande
mottagande
öppen

rivandes
smiskandes
bitandes

vild
nära
ömhet

tungor
varm
hud

andas






Fri vers av Spir@
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-04-23 02:47



Bookmark and Share


  blaite
Ja va ska man säga..kort och så lång..
2009-04-23

  friheten
Wonderful
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@