Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Liv och minnen

 

liv av minnen

de starkaste är kvar

andra är dolda

ju längre livet blir

desto fler goda

minnen

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-04-23 06:12



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jo, men visst är det så.
2009-04-23

  Sturesdotter
Minnesbanken är den bästa av bankar; ibland lite tung dörr att öppna - varm text
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP