Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Efter en kall natt

 

kylig natt

dagen väckes sakta

 

soluppgång sprider

guld över berget

 

luften hög och klar

efter kylig natt

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2009-04-23 06:27



Bookmark and Share


  Hans Christian
Fotot passar suveränt tillsammans med "soluppgång sprider guld över berget"
2009-04-23

  Sturesdotter
Vilket foto!
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP