Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt som min mamma skrivit


Dikt av Mor


Morgondagen rör vid mina fötter
soluppgången rör mitt hjärta
aftonvinden rör min själ
natten rör min längtan
efter min kära
som ej kan vara mig nära

Britta Nilsson




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 3695 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-04-23 09:10



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Tänk vilken fin dikt du skrev mamma
jag är lika glad i den som då
vi ses snart igen kära moder
<3
2020-11-04

  walborg
Underbar poesi som bara går rätt in i själen. Vilket arv!!! mvh
2009-06-06

    wildrosen
Vilken underbar dikt, jag ryser..sparas
2009-05-15

  friheten
wonderful written
har du fler?
2009-05-08

  Leva Livet
Vet mamma om att hon nu är publicerad...; )?
Vilken fin gest av dig.
2009-05-02

  Maria T
Ja visst längtar man efter
sina kära som ej kan vara
nära.
Fin dikt. Hälsa Mamma.
2009-05-01

  Lilla My* VIP
Trevligt att få se en dikt av din mor!
Äpplet faller ju inte så långt från
päronträdet som sagt....:)
2009-05-01

  Mr Lindemann VIP
Bokmärkeaktig text som inger hopp
2009-04-29

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert skrivet - hon har en dotter som också skriver underbart .....
2009-04-27

    Mejja
Söt. Tycker om!
2009-04-27

  Rachel Roth
hur var det med äpplet och trädet?....:))
fint att få läsa
2009-04-27

    Maria Malm
Vad fint att du delar med dig av dessa vackra ord.
2009-04-26

  Carola Zettergren
Jättefint, var det kanske hon en gång, som invigde dig i poesins värld...
2009-04-25

  Yvonne
Vackert och känslosamt. Där ser man varifrån du ärvt din poetiska ådra.
2009-04-25

  Miss Mod
Det är något alldeles speciellt att läsa något av ens egen föraälder,
tack Bodil.
2009-04-25

  Madjori
Åhhh, en sån vacker dikt
Tack...
2009-04-24

  Njord
TAck för att du delade din mammas fina dikt med oss-
2009-04-23

  Annmargreta
Mycket fint och så bra
att du har dikten kvar!
Finns det mera?
2009-04-23

  rebecca d
o, så fint!!! vilken fin mamma du har/har haft!
inre skönhet
2009-04-23

  Junitvillingen
Sådan mor - sådan dotter! Du har sannerligen någon att brås på, vännen;-)
2009-04-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dikt så rar
och fin som ett
gott kärleksvin
av bästa slag
i den ser man
ju Din drag!
2009-04-23

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Känslosam och vacker.
Och äpplet har inte fallit långt :-)
2009-04-23

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Nu förstår jag mer om arvets betydelse... Tack för att jag fick läsa hennes dikt. Hälsar vännen Fredrik
2009-04-23

  Sturesdotter
Ömsint
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg